...:SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB RASMI SEKOLAH KEBANGSAAN PARIT BAHARU:...

Pengawas SK Parit Baharu 2010

Pagi ini berkesempatan mengambil gambar Pengawas dan Guru-guru disiplin SK Parit baharu. Semoga mereka akan menjalankan tugas dengan sempurna dan penuh disiplin. Sesungguhnya disiplin amat memainkan peranan utama untuk membentuk pelajar yang cemerlang sama ada dibidang akademik atau ko kurikulum.

Kongsi Gambar

Assalamualaiku...
Tentu anda nak tengok gambar2 staf dan guru2 SK Parit Baharu kan. Nak cetak akau nak simpan buat kenangan. Boleh je... Klik dulu kat gambar ini sampai dia keluar halaman haji besar. Lepas tu Right Click dan save as image. Simpan kat desktop. Maka proses download telah dimulakan....
Selamat mencuba ye...
Bye...

SEJARAH SEKOLAH

Sedang dalam proses penulisan

Guru dan Kakitangan

Guru Besar SK Parit Baharu
En Baharuddin B. Ibrahim

Guru Penolong Kanan KurikulumEn Mohd Attorie B. Ihsan

Visi dan Misi Sekolah

Blog Widget by LinkWithin